Πέμπτη, 21 Αυγούστου 2008

S O S - S O S - S O S !!! ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ.


ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ! ΦΙΛΟΙ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ

ΦΙΛΟΙ BLOGERS.

ΕΝΑΣ ΕΚ ΤΩΝ 700 ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ, ΠΟΥ ΒΟΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, ΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑΠΑΡΝΗΣΗ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ (ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΕΙ) ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΙΣ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ!ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΖΗΤΗΣΕΙ ΕΔΩ Κ 5 ΧΡΟΝΙΑ (ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑΜΕ ΣΕ ΠΑΡΚΑΚΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ)ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΑΜΕ ΒΓΗΚΕ Η ΠΕΝΙΧΡΗ ΣΥΝΤΑΞΟΥΛΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΒΑΛΑΜΕ ΣΕ ΣΠΙΤΑΚΙ ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΧΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΣΤΑΔΙΟ ΣΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ! ΟΜΩΣ ΖΗΤΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ. ΟΥΔΕΙΣ..... ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΟΤΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ Κ. ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΑΠΟΒΙΩΣΕΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.


(ΕΜΕΙΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΟΣ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΠΙΘΑΝΑ ΚΑΤΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ)ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΑΔΕΡΦΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΙΨΙΑ ΣΤΗ ΚΥΨΕΛΗ.


ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ BLOGERS ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΘ! ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΟΔΟΣ ΗΡΑΣ ΝΑ ΨΑΞΟΥΝ, ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ Κ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ(ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΠΡΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΕΝΟΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ Κ ΑΓΑΠΗ!!!


ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΠΟΣΟ ΑΡΑΓΕ ΝΑ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΤΟ ΣΠΛΑΧΝΟ ΤΟΥ(Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ).

ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΣ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛ: ΣΤΟ 6977.650564.

Η ΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.


ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΒΕΒΑΙΑ(ΗΔΗ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ).


ΑΣ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΒΟΗΘΩΝΤΑΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ(ΜΟΛΙΣ ΤΟΝ ΦΕΡΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΑ-ΌΛΓΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ)ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ.


ΠΡΟΣΟΧΗ: EINAI O K. ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΤΟ 1932 ΚΑΙ ΕΜΕΝΕ ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ.


Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥ (ΑΝΘΡΩΠΟΣ).ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΟΛΟΙ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΛΛΟ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ.


ΦΙΛΙΚΑ ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΓΙΑ ΤΗΝ 1Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΟΥΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ &ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, ΤΟΝ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ, ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟ - ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ, TO ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ.

Κουνάνης Ελευθέριος Φραγκίσκος.

Μηχανικός, Εργαστηριακός Εκπαιδευτικός - Παιδαγωγός, ΑμεΑ.

Μέλος της Παναττικής-Επιτροπής κατά της ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας.

Μέλος και Σύμβουλος για τις ευπαθείς ομάδες του Πανελλαδικού Συνδέσμου ΠΑΣΥΠΚΑ, συνανθρώπων μας με κινητικά και άλλα προβλήματα.

Ιδρυτής και συντονιστής Κέντρων Απασχόλησης και μέριμνας, ΑμεΑΙ, στην Ελλάδα.

Ιδρυτής και Υπεύθυνος της Ελληνικής Πράσινης Εθελοντικής Ομάδας Ανιδιοτελούς Προσφοράς και Κοινωνικής Αλληλεγγύης για τις Ευπαθείς Κοινωνικές Ομάδες.

Πρόεδρος του Εκπολιτιστικού Εξωραϊστικού & Αθλητικού Συλλόγου Άνω Γαλατσίου (Καραγιαννέικα).
http://www.google.gr/ =Γράφεις, ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΚΟΥΝΑΝΗΣ Η ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ - ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: