Πέμπτη, 19 Φεβρουαρίου 2009

ΣΥΝΕΧΗΣ ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ !
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ

«Κάθε 6'' ένα παιδί, ένας ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΣ μας στο κόσμο, πεθαίνει από την πείνα.
Έχουμε ακόμη μέρες γιατί 17 ΙΟΥΝΗ (Μέρα – Μνήμης) θα βοηθήσουμε όσους περισσότερους ανθρώπους μπορούμε και στην δική μας χώρα. Ο καθένας απ’ το δικό του μετερίζι απ’ την δική του γειτονιά της κοινωνίας.


Εν προκειμένω εμείς στο Γαλάτσι μας με μπροστάρη τον Σύλλογο Άνω Γαλατσίου τον πρ. Δήμαρχο Γαλατσίου και Υποψήφιο με τον Ανεξάρτητο συνδυασμό 21ος ΑΙΩΝΑΣ κ. ΘΕΟΔΩΡΟ ΤΟΥΝΤΑ. Συνεργάτες αρωγοί: Επιχειρηματίες o Τοπικός και Αθηναϊκός Τύπος. Οι Μπλόκερς από το ΙΝΤΕΡΝΕΤ, το http://www.e-galatsi.gr/, το G.TV, οι Εθελοντές μας από το Γαλάτσι την ΕΛΛΑΔΑ και το Εξωτερικό, ή Επιτροπή Εθελοντισμού και Αλληλεγγύης του ΠΑΣΟΚ Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος ΑμεΑ, ΠΑΣΥΠΚΑ. Το ΠΑΣ. ΓΑΛΑΤΣΙ και ή Πρώτη ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΟΜΑΔΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑμεΑ κα ΕΥΠΑΘΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ. (Ανιδιοτελώς Νομικός Σύμβουλος μας ο κ. Κωνσταντίνος Διάκος)

Την φύση όταν την προσέχεις σου δίνει ΖΩΗ, ή ΠΕΙΝΑ, όμως στην παίρνει πίσω.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ!

Η ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΔΙΑΠΛΑΤΑ(Όπως πάντα άλλωστε)17 ΙΟΥΝΙΟΥ 2009 και

θα περιμένει τους οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας να τους προσφέρει μια ζεστή αγκαλιά ένα χαμόγελο(Ρουχισμό, Παπούτσια παιχνίδια(καινούργια και μη)και(ότι άλλο έχουμε)ΤΡΟΦΙΜΑ και ΓΑΛΑΤΑ για να βγει το Καλοκαίρι γιατί όλες οι σιτίσεις θα είναι κλειστές και βέβαια ο χειμώνας πιο ανώδυνα στις ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ που περνάει ή χώρα μας αλλά και όλη η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ. ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ, ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΤΑΝ ΟΙ ΜΕΓΙΣΤΑΝΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ?

(Καλαμών 36 στο Άνω Γαλάτσι Καραγιαννέικα) Από τις 11.00 το πρωί έως και 6.00 το απόγευμα ΓΙΑ 5 ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ 17 ΕΩΣ ΚΑΙ 21/ΙΟΥΝΙΟΥ ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΟΠΟΙΕΣ ΩΡΕΣ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ).

(Η ΠΙΟ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΑΣ ΣΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΓΑΛΑ, ΒΑΛΣΑΜΟ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ). ( Ο ΡΟΥΧΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ, ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ, ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΚΛΠ, ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΤΟΥΣ 5 ΤΟΝΟΥΣ )

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ, ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ.

ΜΕ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ.
ΥΓ: Στα τηλέφωνα 210.2923785 και 6977.650564 για ότι πληροφορία θελήσετε, θα σας ενημερώσει ο κ. Ελευθέριος Φραγκίσκος Κουνάνης.
ΚΑΙ ΣΤΟ EMAIL = fracisko@otenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: