Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2009

ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ Κ τα ΑμεΑ !Δ

ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ !!!
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΕ ΚΟΝΤΡΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ (ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ) ΤΡΟΦΙΜΑ, ΓΑΛΑΤΑ, ΡΟΥΧΙΣΜΟ, ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ, ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ, ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΛΠ. ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ.
27, 28, 29 ΜΑΡΤΙΟΥ(ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ)ΕΚΤΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ - ΓΑΛΗΝΗΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΜΠΤΗ.Η ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ ΜΑΣ ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥΣ.ΑΞΙΖΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΟΧΟ ΓΙΑ ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ ? Η ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ, ΟΙ ΑΛΛΟΙ ??? ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ. ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ. ΜΕ ΦΙΛΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ, ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ.


Ο Άνθρωπος του κόσμου.

Αγαπήσαμε και αγαπάμε τον κόσμο από καρδιάς. Είμαστε κοντά του πάντα. Αυτός αφού μας αφουγκραστεί και μας πιστέψει, μας πλησιάζει, μας αγκαλιάζει και περιμένει και τη δική μας αγκαλιά, ένα ζεστό χάδι, ένα γλυκό λόγο. Είναι πολύ δύσκολο να τον πλησιάσεις γιατί οι έξω του λένε πολλά και φοβάται. Πολλές φορές την αλήθεια την αποδιώχνει. Όταν όμως σε φέρει κοντά του είναι η ώρα πού του έχεις κερδίσεις την εμπιστοσύνη και αυτό γιατί φοβάται με ότι συμβαίνει σήμερα γύρω του.Το ζητούμενο είναι για ότι θες να κάνεις κάντο χωρίς υποκρισία χωρίς λόγια αλλά με πράξεις με ήθος και αξιοπρέπεια απέναντι στον ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ.Και ας είναι προς τα έξω δυνατή η έξωθεν καλή μαρτυρία ‘’παράδειγμα προς μίμηση’’ αντί για υποκρισία και αχαριστία, με παραμέτρους τον ωχ ωχαδερφισμό και το δε βαριέσαι εγώ θα φτιάξω τον ΑΝΘΡΩΠΟ του κόσμου’’ Θυμηθείτε τον μεγάλο Καζαντζάκη ΄Να αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Άμα δεν σωθεί εγώ θα φταίω.Έτσι μάθαμε να τον λέμε εμείς αυτόν που αγαπήσαμε και θα αγαπάμε από καρδιάς μέχρι τέλους για να φτιάξουμε πολιτείες της κοινωνίας και ένα κόσμο που θα χωράει όλους τους κόσμους μέσα !Ολόψυχα σε όλους Υγεία και ψυχής ηρεμία. '' ΚΑΛΕΣ - ΓΙΟΡΤΕΣ ''


ΦΙΛΙΚΑ ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗΓΙΑ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΝΩ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ, ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΟΥΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ. (ΝΟΜΙΚΟΣ - ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ-ΚΩΝ/ΝΟΣ ΔΙΑΚΟΣ)

Κουνάνης Ελευθέριος Φραγκίσκος.Μηχανικός Εργαστηριακός Εκπαιδευτικός - Παιδαγωγός, ΑμεΑ.Μέλος της Παναττικής-Επιτροπής κατά της ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας.Μέλος κ Σύμβουλος για τις ευπαθείς ομάδες του Πανελλαδικού Συνδέσμου ΠΑΣΥΠΚΑ, συνανθρώπων μας με κινητικά κ άλλα προβλήματα.Ιδρυτής κ συντονιστής Κέντρων Απασχόλησης κ μέριμνας, ΑμεΑ στην Ελλάδα.Ιδρυτής κ Υπεύθυνος της Ελληνικής Πράσινης Εθελοντικής Ομάδας Ανιδιοτελούς Προσφοράς κ Κοινωνικής Αλληλεγγύης για τις Ευπαθείς Κοινωνικές Ομάδες κ τα ΑμεΑ.Πρ. Αντιπρόεδρος του 1ου Πράσινου Ξενώνα Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων, ΑμεΑ κ Τρίτης Ηλικίας στον Σκαραμαγκά.Πρόεδρος του Εκπολιτιστικού Εξωραϊστικού & Αθλητικού Συλλόγου Άνω Γαλατσίου.


http://www.google.gr/ =Γράφεις, ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΚΟΥΝΑΝΗΣ Η ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣΠΡΟΣΟΧΗ - ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ!!!ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΟΥ ΛΑΒΑΜΕ, ΘΑ ΣΙΤΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ(ΜΕΓΑΛΗ - ΠΕΜΠΤΗ)1)ΜΕ 300 ΚΙΛΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ - ΓΑΛΗΝΗΣ ΑΠΟΡΩΝ ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ ΓΙΑ 150 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ. ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ Η Κ. ΠΟΠΗ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ.


2)ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΤΟ ΕΝΟΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΡΩΝ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ,ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ, ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ,ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΓΙΑ 700 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ.


3)ΣΤΟΝ ΞΕΝΩΝΑ(ΠΑΛΑΙΟ-ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ)ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΘΗΒΑ(27, 28, 29 / 03 / 09(ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ Ο Κ. ΦΑΝΗΣ ΤΣΑΚΩΝΑΣ).


ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Κ. ΤΣΙΡΟΥ
Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ, ΘΑ ΚΑΛΥΨΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ ΚΑ ΤΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ.Ο ΛΑΟΣ ΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ Κ ΝΑ ΕΥΧΗ ΘΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΕΠΑΙΤΕΙ Α! ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ ΣΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ !

Δεν υπάρχουν σχόλια: